Petak , 7.5.2021. | 08:38

Pretraživanje

ME4CataLOgue 

Događanja

 

Potpisivanje Ugovora

Objavljeno: 2.1.2014. | 10:57
Prikaza: 2354
|

Potpisivanje ugovora

Signing of agreement : Potpisivanje ugovora

Dekan Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu prof. dr. sc. Dražan Kozak potpisao je u četvrtak 27. lipnja 2013. ugovor za projekt pod nazivom „ME4CataLOgue – Hrvatski katalog znanja, vještina i kompetencija za studije strojarstva temeljen na ishodima učenja“, vrijedan 421.276,78 eura.

Projekt financira Europska Unija kroz IPA IV komponentu Razvoj ljudskih potencijala. Cilj ovog natječaja je poduprijeti razvoj i provedbu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira kroz razvoj i modernizaciju obrazovnog sustava i kvalifikacija u općem i visokom obrazovanju.

Svečano potpisivanje 16 novih projekata održano je u Konferencijskoj dvorani Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta gdje je ministar znanosti obrazovanja i sporta dr.sc. Željko Jovanović uručio ugovore dobitnicima natječaja. Dodjeli je nazočio i ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih g-din Ivan Šutalo.

Voditelj projekta ME4CataLOgue je prof.dr.sc. Dražan Kozak, a nositelj projekta je naš fakultet.

Partneri na projektu su:

  • Sveučilište u Splitu, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje
  • Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje
  • Sveučilište u Rijeci, Tehnički fakultet
  • Institut za razvoj obrazovanja, Zagreb

Mjesto provedbe projekta: Zagrebačka, Brodsko-posavska, Splitsko-dalmatinska, Primorsko-goranska županija i Grad Zagreb. Trajanje projekta je 18 mjeseci.

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Me4catalogue.sfsb.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Projekt provode :

ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :