Petak , 7.5.2021. | 08:38

Pretraživanje

ME4CataLOgue 

Događanja

 

Studentske radionice

 

1. studentska radionica na SFSB

Objavljeno: 31.1.2014. | 14:29
|

1. studentska radionica na SFSB

1. studentska radionica na SFSB : 1. studentska radionica na SFSB

Motivacijska radionica: 1. studentska radionica na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu u sklopu projekta ME4CataLOgue održana je u ponedjeljak, 27. siječnja 2014. godine.

Tijekom jednodnevne radionice HRD ekspert Martina Stažnik je kroz događanja (Potraga za pozitivnim primjerima motiviranosti i uspješne zajedničke suradnje te Suradničko vođenje kao potencijal za nove mogućnosti) upoznala studente s primjenom participativnih i iskustvenih metoda rada u razgovoru i približila teme vezane uz vodstvo i motiviranost, kreativno razmišljanje kao i prepoznavanje novih mogućnosti.

Cilj radionice bio je motivirati studente/ice Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu na aktivno sudjelovanje u narednim projektnim aktivnostima (npr. utjecaj na razvoj standard kvalifikacija preko predstavnika studenata u Koordinacijskom odboru, organiziranje i sudjelovanje na studentskom seminaru, tribini, sudjelovanje na međunarodnoj stručnoj konferenciji u okviru projekta, sudjelovanje na događanjima prezentiranja ciljeva, očekivanih i ostvarenih rezultata projekta, itd.) te kroz pozitivne primjere, prepoznati viziju i mogućnosti zajedničkog suradničkog načina rada, potaknuti participativnost te na primjeru radionice pokazati snagu zajedničkog promišljanja.

Student MarijanovićStudent Marijanović
Studentice i studenti SFSB tijekom radioniceStudentice i studenti SFSB tijekom radionice
Studentice i studenti SFSB tijekom radioniceStudentice i studenti SFSB tijekom radionice
Plakat radionicePlakat radionice
Studentica Barbara Posavec tijekom radioniceStudentica Barbara Posavec tijekom radionice
HRD ekspertica Martina StažnikHRD ekspertica Martina Stažnik

Projekt provode :

ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :