Petak , 7.5.2021. | 08:38

Pretraživanje

ME4CataLOgue 

Događanja

 

Promocija projekta

 

Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Objavljeno: 30.6.2014. | 12:34
Prikaza: 782
|

Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu i Rijeci

Sajam stipendija i visokog obrazovanja : Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu i Rijeci

Me4CataLOgue projekt uspješno je predstavljen na 9. Sajmu stipendija i visokog obrazovanja koji se održao 15. listopada u Zagrebu i 17. listopada 2013. u Rijeci.

Predstavnici partnerskih institucija na projektu, Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, prof.dr.sc. Damir Markučić i Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, prof.dr.sc. Zlatan Car najavili su početak provedbe projekta i predstavili glavne ciljeve i očekivane rezultate u sklopu okruglog stola Sajma na temu „Značaj hrvatskog pristupanja EU za visoko obrazovanje“, čiji je fokus rasprave bio na Hrvatskom kvalifikacijskom okviru.

Na okruglom stolu sudjelovali su predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstva rada i mirovinskog sustava, Sveučilišta u Zagrebu i Rijeci, brojni predstavnici domaćih i stranih visokoobrazovnih institucija, predstavnici gradskih i županijskih vlasti, studenti te brojni predstavnici medija.

Sajam stipendija i visokog obrazovanja u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja nacionalni je događaj iznimne prepoznatljivosti u akademskoj zajednici, ali i široj javnosti, koji je ove godine privukao ukupno 10.000 posjetitelja te je time bio i prigodna platforma za predstavljanje ME4CataLOgue projekta.

Projekt provode :

ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :