Petak , 7.5.2021. | 14:22

Pretraživanje

ME4CataLOgue 

Događanja

 

Uvodna konferencija

Objavljeno: 9.1.2014. | 13:24
Prikaza: 2204
|

Uvodna konferencija 25.10.2013.

Project launch and concertation event : Uvodna konferencija 25.10.2013.
Uvodna projektna konferencija u Slavonskom Brodu Svečanost otvaranja ME4CataLOgue projekta održana je 25. listopada 2013. godine u Slavonskom Brodu na isti dan kada i prvi sastanak projektnog tima. Na uvodnoj konferenciji voditelj projekta prof.dr.sc. Dražan Kozak predstavio je ciljeve i očekivane rezultate projekta te projektne partnere i njihovu ulogu u projektu.
Povodom otvorenja projekta gospođa Sanja Süto, viša stručna savjetnica u Odjelu za Hrvatski kvalifikacijski okvir iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta održala je predavanja o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru.
Svečano otvaranje ME4CataLOgue projekta u Slavonskom Brodu Gospođa Sanja Crnković Pozaić, glavna savjetnica Ministarstva rada i mirovinskog sustava prezentirala je trenutne pokazatelje vezane za strojarsku struku na tržištu rada te govorila o važnosti izrade standarda zanimanja za strojarsku struku te potrebi usklađivanja kvalifikacija s potrebama na tržištu rada. Gospođa Vesna Štefica, direktorica Centra za razvoj ljudskih potencijala iz Hrvatske gospodarske komore istaknula je važnost ovog projekta za usklađivanje obrazovne ponude s potrebama tržišta rada.

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Me4catalogue.sfsb.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Projekt provode :

ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :